Se hur molnen hopas, för att finna tröst

God dag!
Idag är en fin och härlig dag, jag är dessutom ledig! Igår jobbade jag i sju och en halv timme, man kan säga såhär att jag är väldigt ovan vid att springa runt under en så pass lång tid. Men det är kul, det är det verkligen. Trivs så sjukt bra! :) Dock värkte mina fötter och ben något så sjukt mycket när jag började min vandring mot Fredriks lägenhet.
Just nu är jag i Fredriks lägenhet, ska alldeles strax flytta över till Maria och Alexanders lägenhet. Vet inte om jag nämnt det tidigare, men de är på väg till Sevilla i Spanien, och har därför gett mig deras nyckel så att jag kan vattna deras blommor och sova där nåt natt om jag har lust för det.
Och det har jag, tada!
Hm...ja vad händer idag då? Jag ska till körskolan och sitta där så länge jag orkar, måste verkligen sätta raketfart på det nu. Om jag inte jobbar allt för mycket nästa vecka så hoppas jag att jag blir klar med teorin tills slutet av nästa vecka. Hoppas jag klarar det!
Ska även ut och motionera idag tänkte jag, det behövs! När friskis-kortet har gått ut och man inte har investerat i ett nytt sommar-kort är det väldigt lätt att man lägger sig på latsidan, och glömmer bort den sköna känslan av att vara i form. Men jag har blivit påmind, känner mig trött och inte lika glad, och det har faktiskt oftast någonting med motionen att göra. I alla fall för min del, sedan vet jag inte hur det är från person till person.
Så ut och powerwalka i stan då, haha!
För er som är medlem i Facebook-gruppen "Kalmar" vet att Calle Kristiansson från Idol 2009 kommer till Larmtorget och spelar/sjunger ikväll. Vore kanske nåt att se? I alla fall "Walking in memphis" med honom. Den tycker jag om. :)
Hehe, nä nu ska jag inte sitta här längre. Sjukt fint väder ute ju, måste ta vara på dan!
Pusse

If I could write you a song and make you fall in love, I would already have you right under my arm.

God söndag!

Har inte uppdaterat på ett par dar nu, det har ju bland annat (som ni vet) varit midsommar. Den spenderades först hemma hos Hanna som bjöd på midsommarlunch, och sedan åkte vi hem till Ellinor i Köpingsvik och grillade. Därefter begav vi oss ner till campingen och Sinus.

Mycket trevlig kväll med dans, sång och trevliga människor! En annan trevlig sak var att jag var nykter, så mitt huvud var smärtfritt även dagen efter. Dessutom hade jag sjukt skoj! Varför blir man inte nykterist egentligen?

Men men, idag åkte Maria och Alexander till Stockholm, eftersom flyget till Sevilla går därifrån. De gav mig deras lägenhetsnyckel - något de aldrig skulle ha gjort, mohaha. Nej då, lägenheten är i säkra händer, ska sova där nån natt när jag ska jobba dan därpå, eftersom det ligger så pass nära...

Imorgon jobbar jag 10-16, lite lagom sådär! Har jobbat där tre gånger nu, och känner att jag lär mig mer och mer för varje gång. Skönt de, det är alltid lite jobbigt att komma ny ju...

Ha det bra gott folk!

ps: Ett tips om ni har tråkigt och inte vet vad ni ska göra ikväll är att se på "The Break Up", med Jennifer Aniston klockan 21.00 på trean ikväll. Har inte sett den tidigare, men verkar bra. Lite skön söndagsfilm sådär. :)

The stars are blazing like rebel diamonds, cut out of the sun

Förresten, jag var på körskolan igår också! Hoppas det här resulterar i någon slags rutin, det skulle verkligen göra susen för mitt framtida körkort. Ehehe...

Slutpratat, nu väntar stranden på mig (och dig också).

And my female intuition telling me you're dog

Hola chicos y chicas, voy al playaa! :)

Åh, idag är det dags för en riktig stranddag, jag är sjukt exalterad. Jag har gjort pastasallad, smörgåsar, fyllt upp ett par flaskor med vatten så att jag inte ska få solsting och även packat med mina körskoleböcker, så att jag får min dagliga dos av plugg.

Ja, idag känns som en bra dag. Jag, Sofie och Fannie ska till Öland för att bara ta det lugnt, sola, bada, och ja; NJUTA! (såklart)

Guuutt. :)

Vad ska ni göra idag?

It's like wishing for rain, as I stand in the desert

Hejsan!

Som jag skrev innan hade jag planer på att utforska MQ:s sommarrea, men tro det eller ej - jag hittade faktiskt ingenting som jag ville ha. Eller som passade, hehe. Lite besviken traskade jag vidare i lite olika affärer, men jag gav inte upp hoppet.

Och vet ni vad, det är jag glad över, för jag hittade en massa annat fint, trots att det inte kom från den affär jag först hade tänkt shoppa i!

Här är resultatet av dagens shopping i Calmare stad:



Raklödder och rakhyvel, väl behövt kan jag säga! Min gamla Venus Vibrance har jag haft sedan 16 års ålder. Så ja, äntligen kan jag känna den där "Underbara, helt fantastiska nyrakade känslan" som de beskriver så väl i reklamerna igen. Halleluja!



Två par jeans och lite underkläder. Haha jag vet att jag skrev i inlägget innan att man inte ska köpa grejer som man inte hade tänkt att köpa innan, men det är ju så svårt att hålla fingrarna i styr när man väl är inne i affärerna, haha!

Men men, det var ju rea, och som snål smålänning är det ju bare o passe på! ;) Jeansen är jag jättenöjd med, de sitter hur skönt som helst, och de svarta har jag även tänkt och ha till jobbet. Kanon!


When tears are falling down your face, I will dry them all.

Hade inte mer än hunnit slänga på mig bikinin när jag kom på den fina sommarean som nu är i full gång i Kalmar stad. Var inne på MQ igår och hittade ett par jeans som jag gillade. Ska nog dit och fynda lite innan allt snyggt är slut.

Jag rekommenderar folk att åka in till stan och titta lite i butikerna, många utav dem har halva priset på en stor del av sortimentet. Men jag har lovat mig själv att inte köpa saker som jag inte behöver.

T.ex: Jag behöver jeans, sommarklänningar och en jeanskjol för tillfället. Då är det ju inte ok att åka in till stan och köpa en kofta och ett par trosor istället. Got it? Haha, vet inte om jag förstår min regel, för det är inte sällsynt att jag kommer hem med något helt annat, hehe.

Brao, för nu ska jag ut i solen, måste ta vara på varje stråle! :)

Men det är på dig jag tänker i hemlighet

Vill ni veta hur det gick igår till slut? - Jag åkte till körskolan och satt där i två och en halv timme! Proud_girl_91 liksom..:)

Efter att ha suttit där åkte jag till Maxi för att möta upp Fredrik och hans kompis. Vi handlade litegrann, och sedan åkte vi hem till Fredrik för att äta. Fredrik berättade att hans jobb bjuder på teatern som är i Krusenstiernska gården i år, med Robert Gustafsson och dem. (Kommer inte ihåg vad teatern heter i år.) Kul ju! :D

Idag är det äntligen en SOMMARDAGriktigt! Jag ska bara äta upp min frukost, och efter det ska jag ta på mig bikinin och lägga mig ute på altanen för att schtekaaa! Egentligen skulle jag helst av allt åkt till Öland med någon, men då finns risken att tiden springer iväg, och gör den det så kommer jag aldrig åka till körskolan idag.

Och det har jag lovat mig själv att göra.



Sommar, sommar sommaaar!


Could'a would'a should'a

Idag är en motvillig dag. Den gör inte som jag vill. Jag skulle helst av allt vilja träffa mina kära vänner och bara ha det underbart kul, men det är inte något som kommer fungera i praktiken.

Inte det att jag inte skulle kunna ha kul med mina vänner, för det säger ju sig självt att jag kan, det är mer så att jag egentligen BORDE göra andra saker. Hatar det ordet, borde. Och vad är det då som hindrar mig från att träffa mina vänner denna junidag?

Körkortet. Den där förbannade plastbrickan SKA bli min denna sommar, och det har jag lovat mig själv. Det är det som gör det omöjligt för mig att ignorera det faktum att jag är 19 år och inte har något körkort. Det är banne mig dags alltså!

Dessutom vill jag inte att min kära pojkvän ska tvingas skjutsa runt på mig överallt, jag vill kunna ge tillbaka. Och jag vill känna att jag har tagit det där steget i rätt riktning, att jag har avslutat ett viktigt kapitel och en stor målstolpe för min del.

Jag har tre mål denna sommar som jag verkligen vill åstadkomma, och dessa tre är:

  • Hitta ett nytt sommarjobb
  • Ta körkort
  • Tatuera mig
Jag har redan hittat ett nytt sommarjobb, så den punkten är redan avklarad. Och jag vet hur pass glad och nöjd man känner sig när man har klarat av något som verkligen har legat och gnagt länge. Att tatuera mig är ju inget som ligger och gnager mig direkt, det är mer en kul grej som jag verkligen vill göra.

Men körkortet då alltså. Det är det som jag måste ta mig tiden till att göra. Jag kan inte längre förbi se det att i princip alla mina kompisar (som har åldern inne) har tagit körkort, vissa utav dem har redan haft sitt "1års-jubileum". Jag vill kunna ringa upp mina kompisar och säga: "Ta på dig skorna, nu bär det av till McDonald's!", för det är det vi har gjort varje gång någon av oss har tagit det. Hämtat upp alla och bjudit den som tagit körkort på McDonald's.

Jag vill också, och nu är det dags att jag tar tag i mitt liv. Punkt.


I en evighet levde jag som om du inte fanns

Hejsan!

Nu har sommarlovet börjat på riktigt. Man börjar känna den där skönt latheten närma sig, man kan vakna sent, ta sig den tid man behöver och bara njuta. Trots att jag har jobbat idag, så känner jag ändå att jag har haft en rolig dag. Det är så det ska vara på sommaren!

Här kommer en härlig bild, bara för att jag är glad idag. :)


It's just another manic monday

Hejsan!

Sitter här och äter äggmackor och youghurt, ska snart duscha mitt feta hår för att sedan åka iväg till mitt jobbbbb. Kul jao! Jag börjar vid elva, vet dock inte hur länge jag ska jobba idag, det är sånt som visar sig. :) Tack för att ni har tålamod över mitt krassa uppdaterande. ;)

I was the one you always dreamed of, you were the one I tried to draw.

Studentveckan är påbörjad, och här kommer de första bilderna:

Jag, Johanna och Sofie ställde upp utanför Stagg för att bevittna utspringningen.

Rektorn stod och såg ut över alla besökare.

Jag och Sofie med den nyblivna studenten.

Ellinor :)

Glada grabbar. :)

Amanda, glad och glamourös :)

Hemma hos Emma på hennes studentskiva. Söt!

Lollo & Sofie.

Maria var på topp!

Matilda och Amanda kom även till Emma lite senare. :)

 

Ja, det var alla bilder än så länge. Men imorgon är det ju både min och Kaggs avslutning, så stay tuned! :)

 

 

 


You shouldn't hesitate

Snart är det dags att ge sig iväg till staden för att fira alla nyblivna studenter på Stagg! Ha en bra dag. :)

Och den uppgivna röst som jag nyttjat så illa, fick du att försvinna

Hejsan!

Nu är det inte många dagar kvar tills det är sommarlov. Mitt livs sista sommarlov, om jag inte väljer att bli lärare i framtiden det vill säga...

Idag har jag ägnat min dag åt att förebereda grejer som jag ska ge studenterna imorgon, det finns en risk att de läser det här, så därför kan jag inte avslöja vad det rör sig om. Men kul blir det!

Jag tog även med Selma ut på en liten promenad, vi gick till hundgården i Funkabo. Det var dessvärre bara jag och Selma där, så vi fick leka runt lite istället. Efter att ha varit i hundgården traskade vi hem till Ellinor. Hon höll på och fixa med studentkläder hon ska ha på sig och sånt.

Efter ett tag kom Emma, och så gick vi i samlad trupp hem hit. Nu är Ellinors föräldrar här och tittar på vår cab som är till salu. Hoppas de köper den, så vi kan köpa en annan. Jag skulle vilja ha en av Peugouts cabbar, men pappa står fast vid att franska bilmärken är kassa. Det är inte enligt min åsikt, men men, det är ju han som betalar.

Nu ska jag snart gå över till grannen och klippa deras döttrar Frida och Ellinor. De är så söta! :)

Hoppas ni har haft en trevlig måndag. Puss puss!

Jag, Emma och Ellinor. :)



Once in your life you'll find someone who can turn your world around, bring you up when you're feeling down.

Hejsan!

Ska snart ta bussen in till stan för att förfesta lite hos Maria och sen utgång på vallen. Jag har precis målat läpparna rosa, naglarna svarta och dricker drinkar ur martini-glas. Kalas! :D


Jag kan inte höra ekot av min röst, kan inte skymta min spegelbild i vattnet.

Igår var en väldigt konstig, men rolig dag! :)

Först av allt så var jag ju iväg till Le Croissant och jobbade, det gick jättebra! Jag fick lära mig att göra cappuchino, caffe latte, flygande jacob med mera. Känns bra att kunna det mest grundläggande.

Efter jobbet så sms:ade jag och Maria varandra, hon berättade att hon var på stan och snart skulle gå på synundersökning. Hon undrade om jag ville hänga med, så det gjorde jag. Efter hennes synundersökning, som för övrigt gick jättebra, så gick vi runt och köpte lite olika studentgrejer - saker man kan hänga runt halsen på folk och lite annat smått och gott.

Efter detta gick vi och fikade. Jag betalade (av vana) med mitt kontokort, och när det medgavs och jag skulle skriva under kvittot kom jag på att det inte alls skulle ha medgivits, eftersom jag hade tagit ut alla mina pengar kontant. Jag utbrast: "Men jag ska ju inte ha några pengar på mitt konto!", till Maria. "Kanske har du fått tillbaka pengar från skatten", svarar hon.

Jag rusar (nej, ingen överdrift denna gång) till bankomaten, kräver ett kontoutdrag och ser till min stora förvåning att jag har 11 783 kronor på kontot. Senast jag kollade mitt belopp på kontot hade jag 5 kronor, och that's it. ELVA JÄKLA TUSEN?

Ja, så från att känna sig luspank och pinkad på, till att befinna sig i ett väldigt lustigt tillstånd, kom jag och Maria fram till att jag skulle överraska Fredrik med att bjuda honom på lyxrestaurang. Maria skulle försöka ringa över honom på "syster-och-bror"-kväll hemma hos henne, men tyvärr hade han andra planer, och vad skulle hon säga? - Eh, du får inte!!

Nej, så det gick inte enligt planerna, men det gör inte så mycket. Nu har jag precis fört över alla pengar till mitt sparkonto där de ligger säkert, så det är ingen idé att du försöker råna mig, hoho. :)

Nu ska jag göra mig i ordning, för att sedan åka in till stan och fira alla studenter på Jenny Nyströmsskolan! KUL! :)

Ha en bra fredag kära läsare. Pusse

Och de ord som jag nyttjat så illa, fick du att försvinna.

Hejsan!

Idag ska jag jobba för andra gången på mitt nyfunna jobb - Le Croissant. Jag ska jobba mellan 12-15 idag, så syftet är väl att jag ska få känna på lunchrusningen. :) Hoppas det går bra och jobba, är lite nervös inför att göra de där olika kaffesorterna, det finns kaffesorter jag inte ens visste existerade! Men chefen har sagt att jag inte behöver oroa mig och att jag kommer lära mig med tiden. Guess he's right.

Efter jobbet ska jag göra befolkningspyramiden och plugga lite inför det muntliga i spanska, och efter det, ja då är jag klar, done, finito! (Egentligen har jag franska muntligt på måndag, men det räknas inte.:)

She can kill with her smile and she can wound with her eyes

Heeej!

Jag blev nyss klar med min uppgift i naturkunskapen, så SJUKT skönt! Det enda jag har kvar nu är befolkningspyramiden och en muntlig del i spanska och franska, then I'm setting off for summer holiday's! Halleluja! :)

Jaha, vad händer denna onsdagskväll då...ptja...Selma ligger här bredvid mig i sängen och myser. Ska väl också nämnas att hon är en hund, och inte en människa som man kanske hade kunnat föreställa sig om man var lite väl fantasifull.

Jag borde gå och duscha känner jag, mitt hår är fett och livlöst. Men samtidigt känns sängen väldigt lockande och liksom bjuder in mig till att stanna kvar. Jag är som en gäst som får lov att stanna hur länge jag vill. Och oförskämt och tacka nej vill man ju inte? Neh, duschen får vänta tills imorgon tror jag bestämt. God natt på er, folks!

 

Selma, som valp, sjukt söt!

 

 

Selma, som fullvuxen vovve! Fortfarande lika söt, hihi.



Jag längtar efter platsen där tid och rum inte existerar

Idag har varit en händelserik dag. Först av allt vaknade jag av ett sms från Fredrik. Tittade på klockan, blundade, öppnade mina ögon igen och såg skräckslaget mot klockan: Tjugo över sju!!! Jag brukar senast gå upp klockan sju, och då har jag ändå väldigt tajt med tid för att hinna i tid till bussen. Men tjugo över sju, shit man, jag är glad att jag klarade det!

Väl på skolan var jag och Annie pepp på matteprov, men....ingen Jimmy (läraren) där? Vi blev konfunderade och försökte ringa, men ingen svarade. Vi pratade med rektorn, och han ringde. Äntligen svarade Jimmy och sa att han skulle vara i skolan inom fyra minuter.

Tio minuter senare möter vi en stressad mattelärare som sliter upp två kompletteringsprov i Geometri och ber oss att sätta igång. Nu vill ni såklart veta hur det gick antar jag?

Nog för att jag alltid har varit dålig på matte, men det här slår allt. Jag blev inte godkänd, och vad hände då? Jo, jag fick en uppgift till, för att KOMPLETTERA min KOMPLETTERING. Jag menar vad är det för jäkla skämt? Jag är så dålig att det inte räcker med att göra en komplettering. Nej, jag måste komplettera den ännu en gång. Det kanske bara är jag som ser det som ett skämt, bara för att försöka glömma hur pass allvarligt det faktiskt är. Om jag inte klarar detta så får jag IG, eller förlängd kurs!! :( Men ska förhoppningsvis klara det denna gång - min kompletteringsuppgift handlar om att jag ska få fem frågor som jag ska lyckas besvara, med hjälp av matteboken.

Jag menar kom igen, det kan väl ändå inte gå fel?

Efter matte var det lite engelska, då vi fick skriva vad vi tyckte om alla personer i klassen på olika lappar, för att sedan lägga ner dem i respektive kuvert. Man blir alltid glad och lite överraskad av alla söta lappar man får. Men det var inte de lappar jag fick som gjorde mig mest glad. Det var vad jag skrev på två lappar som resulterade i något annat mycket bättre än de reaktioner jag fick på mina egna lappar. Vill inte avslöja ytterligare, men kan säga att det gjorde mig väldigt glad. :)

Efter engelskan och lunchen var det dags för franskaprov. Låt oss bara säga såhär: Det gick bättre än vad jag förväntade mig. Och jag förväntade mig att det skulle gå dåligt, så det gick väl okej antar jag. Haha, men man vet aldrig med min franskalärare, hon är väldigt snäll och jag gillar henne som person, men hon är väldigt orättvis som lärare. Hon kan ge en MVG fastän man kanske bara förtjänar ett G. Men men, I shouldn't complain! ;)

Efter skolan tog jag buss nr 402 hem till Fredrik-pöjk som gått och blivit sjuk, stackaren. Jag köpte halstabletter och godis till honom, och så hjälpte han mig lite med matten. Idag har vi varit tillsammans i nio månader. Ah! Long time, but a happy one. :)

Nu ligger jag hemma i min säng och skriver för allt jag är värd, känns som att jag har så mycket att berätta för er! Men som ni vet så är jag ju upptagen med allt plugg, men efter imorgon kommer jag i princip vara klar, vilket innebär att jag kommer kunna skriva mer och kommer även göra roligare grejer, som därmed kommer vara roligare för er att läsa om! ;)

Ha en trevlig kväll, önskar en pluggande Nicole!

Jag och Fredrik, 9 månader idag. :)<3


Du springer runt, hyperventilerande i denna turbulens

Jag har ingen ork att skriva för tillfället, det finns så många andra faktorer som suger ur all min energi för tillfället. Huvudorsaken kan väl stavas s-k-o-l-a-n ungefär, och jag bara längtar tills denna vecka är över. För att ni ska förstå lite hur mycket det är, kan jag skriva ihop en liten lista:
  • Matteprov
  • Franskaprov
  • Muntligt prov i Spanska
  • Befolkningspyramiden (skriftlig inlämning i Geografi)
  • Uppsats i Naturkunskap
Jag ska klara det, jag har verkligen bestämt mig. Det spelar ingen roll hur länge jag ska tvingas sitta uppe för att plugga in och skriva klart alla arbeten - de ska bli klara. Jag vill ha ett sommarlov fritt från skolarbeten, och det har jag lovat mig själv.

Hard work, jao!

p.s. Jag lovar att bli roligare om några dagar igen, då jag har ett liv.

En fredagskväll i juni

Igår kväll var jag och Sofie på Vallen tillsammans, det blev en äventyrlig och väldigt oväntad fredagskväll! Från början var det tänkt att vi skulle vara fyra, fem stycken, men i slutändan blev det endast jag och Sofie kvar.

Vi ville inte banga bara för att det bara var vi två, så vi tänkte :"äh vafasen, låt oss fara ut i natten och se vad den har att erbjuda oss." Sagt och gjort.

Jag kom till Sofie på min cykel runt 10-tiden, och vi satte oss i hennes soffa, pratade skit och pimplade vin och cider. Klockan gick, och när vi klockan halv ett bestämde oss för att ta steget att cykla in mot stan, tog vi på oss våra högklackade och tjocka tröjor. Det var fint väder under dagen, men det var icke varmt på natten kan jag lova er!

När vi kom fram såg vi att det inte var så mycket folk, men det var inget som berörde oss. Sofie visade sitt gröna kort och vi fick komma in - dans, berusning och skratt på Vallen.

Klockan blev två och Vallens dörrar stängdes i samma veva. Klockan var mycket, men för mig och min vän var natten ung. Gyros och cola på Corner var en schysst efterfest för mig och Soffan. Klockan halv 4 ansåg Corner att det var dags för oss att gå hem, så vi vinglade ut i den friska luften. Den tidigare mörka natten hade ljusnat. Det var dag.

Vi ville inte hem, cyklade till en badplats, fick impulsen att bada. Klädde av oss kläderna och insåg snabbt att det inte var lämpligt för vår fysiska hälsa att bada. Sprang runt utan kläder bara för att känna friheten. Klädde på oss igen och fortsatte turen hemåt.

Trötta, men lyckliga och fulla i skratt trillade vi in i Sofies hus. Trippande tår in till toaletten för att borsta tänderna, slocknande ögon på två minuter.

Jag och min vän Sofie.




Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår.

Vi gör alla våra val här i livet, och det är de valen som för en åt en viss riktning i livet. Ibland fattar man fel beslut, och förhoppningsvis så går det att rätta till.

Du har gjort ditt val, och det är inget jag kan göra för att påverka det. Det är helt och hållet ditt liv, och det är du som väljer vilka du vill ha i din närhet. Önskar jag kunde göra något, för det känns inte bra, men det är inte lätt att tala inför döva öron.

Jag är trött på det här, verkligen, vill heller inte spela martyr och tycka synd om mig själv. Jag vägrar lägga dålig energi på sånt här, jag är bättre än det. Och jag trodde du var bättre än det här...

Vet inte vad jag ska skriva mer, så hej då.

We're gonna set fire on this night

Sjöng nyss lyckligt i duschen, för att jag var just det - lycklig. Har gjort klart plugget inför imorgon, och det är inte många uppgifter och prov kvar tills det är sommarlov. Jag har kämpat hårt de senaste veckorna för att lyckas komma ikapp efter min hemmavistelse under den tid jag hade halsböld.

Och det verkar faktiskt som att det börjar ge resultat. Fick reda på resultatet på Krig- och konfliktprovet idag, det högsta betyget av dem alla! Det gjorde mig mycket glad, en confidence boost, helst klart.

Redovisningen imorgon ska vara 3-4 minuter lång, så ska snart ta tiden på hur lång min blir. Har en känsla av att jag måste korta ner den lite, men det vill jag inte. Jag får prata fort helt enkelt! ;)

Jag och Ellinor i februari, det långa håret är ett minne blott. :)


Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt

Dags att plugga och förbereda en powerpoint-presentation tills imorgon. Ska redovisa om "Livsstilens betydelse för hälsan", där jag ju valde att arbeta om kost. Hoppas det blir bra, tycker det är jättekul! :)

Musiktips: Taio Cruz nya album "Rokstarr". Muy bien, sí sí!

Bild från i vintras


Fråga stjärnorna när

Nehe, jag är tydligen inte tillräckligt teknisk för att sätta på en film som finns på ett usb-minne. :( Åh, vad sur jag blir. Ibland önskar jag att jag kunde mer om sånt, men eftersom jag inte har något intresse för det så blir det inte direkt så att jag studerar teknik hehe.

Men, jag ska inte gråta över spilld mjölk, utan jag tänker istället se på Mamma Mia som är på dvd. Nu kan inget gå fel, hoppas jag i alla fall. Jag har laddat upp med min älskade kanel/vanilj-och äppelyoughurt och grönt guava-te. Trevlig kväll! :)

Men vad är det då som gör att jag är kvar fastän jag sagt jag ska gå

Ska se på Notebook nu tänkte jag. Ja, jag har sett den tusen gånger, och ja - den är FORTFARANDE lika fantastiskt bra!


För jag älskar när du visar att du vet att du har rätt, och rätar på din rygg, det är det rakaste jag sett.

God dag mina bloggläsare!

Om ni undrar vad jag har haft för mig de senaste dagarna kan jag tala om för er att de flesta av mina timmar har bestått av shopping. Kul kul, dock farligt för plånboken, hihi.



Peeling från Body Shop
Hår, hud- och nageltillskott
Värmeskydd för håret


Mascara Clinique
Depend nagellack - svart och genomskinligt som förstärker naglarna



Paljettväst från Cassels



Spetstop från Cassels

Saknar dig, fast du står här mitt framför mig.

Kom lite sent, så hann inte fota så mycket. Men fick träffa Ellinor och Emma som jag kom för att träffa i alla fall. :)


RSS 2.0