.

Ursäkta stavfelen, jag skriver på opalen och den har ingen redigeringsfunktion!


Halsfluss deluxe

Hejsan gott folk!

Jag skrev till er senast i tisdags, då kände jag mig pigg, frisk och på gott humör. Tränade även i tisdags, så jag kände mig inte det minsta sjuk med andra ord. Men sen när bag vaknade i onsdags var det precis som att någon hade brutit sig in på natten när jag sov och planterat en bakterie vid min ena halsbanden. För när jag vaknade kände jag mig inte alls pigg, hade ont i halsen och var hostig. Senare under kvällen fick jag hög, hög feber så jag låg och skakade i sängen med kläderna på, under två täcken.

Igår var jag på vårdcentralen, fick penicillin mot vad som sades vara halsfluss. Inte halsböld som jag till en början befarade, thank God! Så har påbörjat min kur, känner mig feberfri och lite piggare, men har fortfarande ont i halsen och jag ser väldigt otäck ut om man tittar i halsen. Hoppas det vänder snart... Lär inte bli något nyårsfirande för mig imorgon i alla fall. Och det suger verkligen, vi skulle egentligen varit hör hos mig. Så blir det inte nu. Visst, det är för jävla surt och riktigt dålig timing. Fast samtidigt, jag kunde ha haft det värre. Put in a perspective. Det är inte så synd om mig, jag blir ju frisk om några dagar. Jag kan dricka blåbärssoppa, te och äta glass, se på film och alla bra serier på sexan. Så dåligt kan jag väl ändå inte ha det?

Men (självklart finns det ett men, det gör det alltid) om jag inte blir frisk, och den här halsflussen utvecklas till en halsböld då vet jag fan inte vad jag ska ta mig till. DÅ kommer bag tycka synd om mig själv och vara väldigt bitter.

Dock har det ju inte inträffat än, så jag behöver ju inte måla fan på väggen. Skulle bara förvarna lite om vad som händer ifall det inte går som jag vill...

Nehe, hej på er!


Att umgås med sig själv

Hellu! Sitter i pyjamas, drar mig riktigt länge idag, och vet ni vad? Det känns väldigt bra! Har egentligen rätt svårt för att sitta och inte göra någonting men detta känns som en "riktig" ledig dag idag. För jag är inte tillgänglig för jobb, trots att jag skulle kunna vara det. Så har jag inte gjort någon gång tidigare. Därför känns det väldigt lyxigt att få sitta här i nattsärken och bara njuta av mitt eget sällskap. Tror jag behöver lära mig det, att umgås mer med mig själv och inse att jag är ett väldigt trevligt sällskap. Haha vadå narcissistisk? ;) Senare idag (när jag har umgåtts tillräckligt med mig själv) ska jag träffa Johanna. Vi ska gå på Friskis och därefter äta lite lunch. Ikväll väntar bio med Louise, Ida och Viktoria. Ska bli himla kul att träffa dem alla på samma gång. :) Ni får ha en bra dag alla, njut!! Ciao!


Gårdagen i ord

Hejsan! Dagen efter den 25:e, ni vet alla vad det innebär. Annandag jul, dagen efter juldagen. Det var juldagen med stort J igår, hade riktigt, riktigt kul! Först träffades jag, Hanna och Sofie i Hannas gäststuga där vi tog några glas vin, lyssnade på gamla godingar som gjorde oss nostalgiska och lite sentimentala. Vi skypade även med en efterlängtad tjej; Emma Jo! Var kul o prata med henne tillsammans med Sofie och Hanna, kändes nästan som att vi umgicks på riktigt. Häftigt det där med teknikens utveckling. Apropå det sitter jag förresten och bloggar med min iPad som jag fick i julklapp. Sjukt att man kan sitta och trycka på en liten platta och ta reda på precis vad som helst. Men tillbaka till gårdagen, efter att ha varit i Hannas stuga ett tag skjutsade Hannas mamma in oss till Ellinor där vi fortsatte festande. Vi var sju tjejer som kalasade på ellinors takvåning, och vi lyckades få upp ett ordentligt festhumör innan det var dags att bege sig till Sandra så tidigt som kl halv 9!! Fan, nu kom jag på en sak. Jag rökte igår... Vad fan händer, jag hatar folk som röker. Det är äckligt och farligt och töntigt, ja jag kommer på hur många anledningar till att inte röka son helst,men ändå gjorde jag det. Fy på mig!! En liten parentes där igen ja, hur som helst, vi kom till Sandra där det var fullsmockat med folk. Det var jättekul, vi buggade sjöng kareoke och hade jättekul. Efter ett tag bestämde jag, Julia H och Johanna oss för att dra till Palace, and so we did. Så sista timmarna spenderades på Palace och därefter det givna efteråt; Max. Jag, Julia H, Tobbe och Julia J:s pojkvän (kmr inte ihåg vad han heter) tog sällskap hem och väl hemma hann jag inte mer än att lägga mig i sängen innan jag somnade. Vaknade vid kl 8 i morse och då upptäckte jag att lampan var tänd. Hade alltså inte hunnit släcka den innan jag somnade, då är man sleten du! Det var gårdagens bravader med kortfattade ord. Är by the way glad över att Julia och Tobbe insisterade på att ta sällskap med mig hem, gick in på Aftonbladet och läste att igår var en bra dag om man kände för att råka ut för misshandel, rån och/eller våldtäkt. Usch, jäkla idioter som inte kan låta oss andra normala människor få fira ifred! Jaha, sitter här fortfarande i pyjamas, ska klä på mig snart och sedan bege mig bort mot hansa. Nice! :) Ha det bra kära vänner, ciao!


Lyckad gårdag

O nu skriver jag igen, hej kära läsare! Idag är jag trött, men glad. Förnimmelsen från gårdagens fest gör sig påmind då jag tittar ut över lägenheten från min soffa. Vad kul det var igår! Riktigt trevligt. Som Anton sa: "Du borde ha inflyttningsfest oftare!" Damn right att jag borde, men då skulle jag behöva flytta oftare, och det vill jag ju inte. Trivs så himla bra i denna lya alltså! Nehe, kanske borde se till att få något i magen min, har bara druckit Zoegas och ätit ur Alladin-asken jag fick igår. Very tasty though... Ha det bra gott folk, ciao!


Mina ord räcker inte längre till

Att människor kan göra varandra så illa är för mig obegripligt. Jag far illa, bli illa till mods. Motståndskraften i mig drar, samtidigt som jag hålls kvar av "förnuftiga" tankar. Inte ett dugg förnuftiga någonstans. Men jag gör ju allt jag kan, säg mig, vad kan jag mer göra? Mina ord räcker inte längre till. Hörs jag ens? Jag vet inte. Det som har varit på ett visst sätt alldeles för länge blir till slut det normala.


Konsten att hålla sig borta från tv-programmet "Grannfejden"


‎"Hej alla (kära, fina, snälla) grannar! Nicole heter jag, och jag är nyinflyttad här på Domaregatan. :) Jag bor på första våningen, rakt fram. Egentligen är jag en ganska lugn & tystlåten granne, men på lördag (17/12) tänkte jag ha inflyttningsfest. Detta kan komma att uppfattas som motsatsen till lugnt & tystlåtet, så om ni upplever att det är alldeles för högljutt; ring på så ska vi antingen:

- Dämpa oss
eller
- Bjuda på en förlåt-shot!!

Jag hoppas att ni inte kommer att störas av min fest alltför mycket, och att ni efter helgen fortfarande kommer vilja ha kvar mig som granne. ;) 

TACK PÅ FÖRHAND! (För att ni inte ringer polisen.) /Nicole"

Min lägenhet

Det är några som har kommit med frågan att "När får vi se din lägenhet?", svaret är NU! :)


.

Samma snack varje dag om att göra sig fri.

You are not alone

Ja, vad ska jag säga om det här ämnet. Jag tror ju på att det finns någonting där som vi människor inte riktigt kan ta på. Som är svårt att hitta en logisk förklaring till. Vet att jag har skrivit om det tidigare, då det hände mig en sak på jobbet. Samtidigt som jag är faschinerad utav det, så kan jag inte hjälpa att jag även känner mig en gnutta rädd. Eller okej, en gnutta är väl en underdrift; väldigt rädd.
Många man pratar med säger "Det är inget att vara rädd för, de vill dig inget illa. Se dem som dina kompisar." Jo men tjena. Önskar dock att jag kunde ändra synsätt på det hela, så jag slapp gå runt och vara rädd, för det känns lite onödigt kan man tycka. Det värsta är på kvällen då jag ska sova, för då har jag hela dagen gått runt och övertygat mig själv om att jag inte alls är rädd och att jag minsann är världens mest tuffa människa.
Men sedan blir det kväll, och det är då jag inser (samma visa samma kväll) att jag inte alls är världens tuffaste människa.
Hur är det med er läsare, känner ni igen er?

Glad!

Känner mig en aaaning bättre idag, om än väldigt glad. Är på ett riktigt bra humör.  Jag tror jag vet varför, men kan inte riktigt skriva det här på bloggen. Men det känns väldigt bra helt enkelt, är liksom inte lika bitter idag. Däremot har jag ett dunkande huvud och känner mig yr, men det är en annan sak. Tänker förbi se det idag och bara fokusera på att jag känner mig riktigt jävla glad!

Snäll mamma man har

När man ligger hemma och är sjuk och känner sig allmänt bitter och trött på det tillstånd man befinner sig i, ringer plötsligt någon på dörren. Det är mamma som har slutat jobba. Hon har med sig lussekatter och en påse med lösgodis. Det är det finaste någon gjort för mig på länge. Jag riktigt kände hur mycket jag behövde det där sällskapet. En mamma vet hur hon ska få sin dotter på bättre humör. Vi satt (se: jag låg) i soffan och fikade och spelade Wordfeud mot varandra. Underbart fin eftermiddag med min mamma.

Sjuk och bitter

Hej!
Har inte så mycket att skriva om. Var hemma i måndags och tisdags, var på jobbet igår för jag ansåg mig att vara FRISK, men idag?!?!?! SJUK igen? Fan, fan, fan. Om det är något jag hatar så är det att vara sjuk. Man ligger hemma och tänker på de pengar man inte tjänar, man ligger och tänker på det man skulle kunna ha gjort om man faktiskt hade haft turen att få vara frisk. Men det är jag inte. Förutom att jag är sjuk så har jag även fått fruktansvärt ont i svanken, och jag har ingen aning om varför. Sjukt ont, och så fort jag ska böja mig ner och plocka upp något från golvet, stånkar jag som en gammal tant. I och för sig är jag 20, snart 21, så det kanske börjar gå utför för mig också? ;) Haha..närå. Jag är inte så bitter som jag låter, jag är mycket bittrare! Fast ibland är det rätt skönt att få vara det. Bitter alltså, inte sjuk!!
Förresten, det är några stycken som har bett om att få se bilder på min lägenhet. Det kommer inom en snar framtid, ska bara se till att bli FRISK först!

RSS 2.0