Glaod tjej

Hejsan!

Jag är glad! Vet inte varför men känner mig bara att jag studsar inombords för tillfället, vilket är en underbar känsla! Kanske är det för att jag har planer inför våren, eller kanske är det för att jag precis har bakat en kladdkaka, eller kanske är det bara för att jag trivs så jäkla bra med att vara jag. Känns nice i vilket fall som helst. :)

Jaha, annars då? Jo jag jobbar på, tränar och de gamla vanliga. Inte så mkt nytt på den fronten. Det jag ser fram emot just nu är helgen då det redan nu har börjat talas om storslagna planer. ;) Har inte vart ute sen juldagen så det behövs!! Herregud en månad sedan ju! Hihi..

Åh det luktar choklaaaad i hela lägenheten, känner mig hög på dess aroma haha. Ska ta mig en bit, ciao och puss!


Happy saturday

Hejsan!

Nu är det lördag och därmed helg igen. Jag har hittills hunnit med rätt mycket bra saker. Igår hade jag en lugn och skön kväll för mig själv, jobbade stängning så det var skönt att komma hem och laga mat och ta det lugnt i soffan.

Idag när jag vaknade var jag bombsäker på att jag skulle jobba, men det skulle jag visst inte så jag fick sovmorgon, vilket jag utnyttjade till kl 11.30. SKÖNT!

Åt en god frukost, pratade med vänner som är längre bort (Gbg, Lund, Växjö). Alltid lika mysigt att höra deras röster. :) Har även fått reda på att Johanna flyttar tillbaka till Kalmar den 31jan, det är mkt välkommet! :)

Gick och tränade vid kl tre, ett medelpass. Därefter åkte jag till maxi, köpte lite frukt och choklad så att jag kunde göra fondue, jag hade nämligen lite vänner här hemma hos mig ikväll. Det var jag, Viktoria, Louise och My som var här och tittade på gladiatorerna och film och åt lite gott. Det var jättekul, man fick sig en rad goda skratt där alltså. ;)

Nu är klockan tio över två och jag antar att det är dags att sova. Konstigt nog känner jag mig pigg? Kan vara allt socker jag ätit (a). Hihi, time for bed. Puss och ciao!


Måndag

Nu är jag lite trött minsann, har tagit mig en sväng på stan. Man får passa på när man är ledig! Köpte foundation, dagkräm, slingmedel, en prydnad som man ska ha ringar och örhängen på och sen en present till en kompis. Kmr bilder sen!...

Hm, idag ska jag ta det rätt lugnt känns skönt med en ledig måndag då jag är expert på att ha söndagsångest. I helgen har jag mest tagit det lugnt och tränat. Tränade gympa i lördags och 40min kondition igår på gymmet. Har bokat in mig på yoga ikväll vid 19.15. Får se om jag går. Vill träna men är rätt trött. Man behöver ju vila också. Dock är ju inte yoga superansträngande, bara lite lagom jobbigt. Sen får man ligga kvar och ha avslappning lääänge, ett stort plus! Min vän Louise somnade senast hon var på yoga, så lång var avslappningen. (Eller så var hon bara ovanligt trött?)

Nu ska jag göra mig lite lunch...gott! Ciao!


Friendship

"There's nothing more satisfying than laughing among people you love."


Jättesuperduperintressant inlägg

Trött tjej som skriver! Trots att jag sovit på dagen, tror jag aldrig skulle kunna sova för mycket. Har jobbat mellan 7.30-12.30 idag, sedan cyklade jag till sjukgymnasten för att göra lite tester. Fick reda på att jag är klar och helt frisk i mitt knä från och med nu!! Galet! :D

Var och tränade igår på Friskis också, första gången efter min halsfluss, ja ni kan ju tänka er hur skönt de va! :)

Jaha, annars har det inte hänt så mycket idag, har handlat och tvättat. Passade på att handla efter sjukgymnasten. På netto söder. Fyfan vad dåligt det var där! Ostrukturerat och rörigt, blev så irriterad av allt kaos att jag bara handlade ett fåtal varor. Andra grejer är det med netto i funkabo och maxi.

Jaha, annars händer det faktiskt inte så mycket här, börjar känna mig tråkig. Sitter och skriver om saker jag gör som är totalt ointressant för andra att veta.

Men nu kom jag faktiskt på nåt kul! Min kära fina vän och kompanjon Sofie fyller år idag!! :) Stort grattis till henne! 21 bast, ja vi börjar få några år på nacken nu. ;)


Haj haj

Hejsan!

Sitter på bussen på väg hem till min lägenhet. Ska hämta grejer, då jag ska jobba 27 (istället för 12) timmar. Måste alltså hem och hämta kläder, mat, tandborste osv...

Igår hade jag och Sofie gemensam födelsedagsmiddag hemma hos mig. Fick ett presentkort på massage/behandling, vinställ, servetter, salladsbestick och en fin kökshandduk. Det var mysigt att träffas och socialisera sig lite med alla innan de åker till respektive stad för att plugga. Lite sorgligt, men så är det ju. De man vill hålla kontakten med kommer man ju träffa. :)

Jaha, annars då? Jag är frisk nu, tar min sista penicillintablett imorgon, och då får jag äntligen träna igen! HALLELUJA!

Nehe nu ska jag fokusera på vägen, börjar må illa haha! Ciao!


Haha?

Haha öh jag har ingen aning om varför den bilden kom upp efter förra inlägget. Det är från min inflyttningsfest när jag och Louise har sprungit in i rondellen. Haha, sjukt att den bara kom upp?

Glad tjej

Hejsan! :)

Står vid busshållplatsen i lindsdal och väntar på att bussen ska komma. I öronen har jag Roxette och "Sleeping single", gör väntan på bussen en aning mer uthärdlig.

Har precis slutat jobba. Första jobbdagen sen jag blev sjuk. Fruktansvärt skönt! Jobbade på ett boende idag, var längesen jag gjorde det. Har saknat det litegrann. Och det var verkligen kul på jobbet idag! Bakade bl.a. en kladdkaka som tyvärr inte blev så kladdig som det var tänkt, men det blev trots det lilla missödet rätt gott. Sedan när jag precis skulle springa i äg till bussen sa hon jag jobbat med idag: "Hej då Nicole, det var kul att jobba med dig idag. Du var jätteduktig!" Jag blev så glad att jag kunde stått och skuttat i nån minut. Haha nej men jag har saknat att jobba och när det kändes så bra idag och fick höra att det var uppskattat så blev jag så glad! :) ihihi...

Nu kom bussen, ciao!


Kvällsinlägg en martes

Hej!

Nu är det kväll här och det blåser som aldrig förr! Mina gardiner blåser trots att alla fönster och dörrar är stängda. Är detta en försmak av de klimatförändringar vi kommer att se i framtiden eller är det bara ett "vanligt" oväder? Måste iafl medge att jag tycker det är lite obehagligt.. Uscha!

Idag har varit en utav de tråkigare dagarna. Jag längtar bort från Kalmar. Ser inte nån mening med att vara här, jag jobbar och jag har en lägenhet här, visst, men jag söker lite mer i livet än jobb och boende. Det måste finnas mer i mitt liv för att jag ska finna det tillfredsställande! Har ju träningskort men får inte träna eftersom jag fortfarande går på den dumma penicillinkuren. Eller dum och dum, det är ju halsflussen som är dum egentligen, men nu när jag inte får träna blir jag galen. Börjar snart att klättra på väggarna!!

Som ni märker skulle jag behöva hitta på någonting, göra nåt nytt. Jag har mina funderingar, men det är fortfarande för tidigt för att säga någonting än. Men om de planerna blir verklighet så kommer jag nog finna mitt liv en aning mindre innehållslöst! Spännande...

Längesen jag la upp bilder här på bloggisen lilla och det är för att jag inte bloggar från datorn. Vet inte om det går att ladda upp bilder härifrån? Har inte lyckats med det iafl. Får sätta på min gamla makapär nån dag snart och lägga upp lite bilder från kameran. Vet inte hur mkt som finns, men lite som kan summera år 2011 kanske? :) Haha, nu ska jag inte lova för mycket här, men är faktiskt rätt sugen på att lägga upp lite bilder, så stay tuned!

Puss babes!


Dagens tankar

Godagens!

Halvsitter i soffan med ett berg av kuddar runt mig och en fleecefilt över mig. Har nyss ätit frukost och nu..ja vad nu egentligen? Har inte fått nåt jobb idag, which sucks. Dock har jag blivit inbokad imorgon, but you know. Man kan ju inte jobba en gång i veckan för att hålla sig försörjd. En aning mer måste man nog jobba för att få ihop till det dagliga brödet, hehee.

Idag tänkte jag iafl uppdatera mitt CV litegrann, sedan kolla runt lite på olika sidor efter lediga jobb. Lever efter mottot "Har man gjort sitt bästa kan ingen begära mer."

Något roligare då, igår var Hanna och Sofie här. Vi satt och snackade, tittade på Föräldrafällan (ett tag sen va) och åt chokladpudding. Det var mysigt, en riktigt härlig vitamindos i form av vänner! Åh, vad hade man gjort utan vänner. Suttit hemma och ruttnat och glömt bort hur man pratar. Kanske skaffat sig ett gäng katter som till slut hade käkat upp en och tagit över hela ens liv.

Tur att man har vänner...


Första inlägget 2012

Jaha, gott nytt år era dönickar! Sitter i soffan med datorn i knät, läste nyss det jag skrev igår. Haha när jag skrev min förklaring till varför jag hela tiden stavade fel skrev jag "opalen" istället för "ipaden". Haha klockrent! Nehe, annars då? Louise har varit här ikväll. At New Year's Eve. Har ju halsfluss, så det blidde inget party party för min del. Vilket inte gör jättemycket med tanke på min livade utekväll på juldagen. Men ändå, hade varit kul att vara ute, dock sved det inte så mycket som jag trodde att det skulle göra. Vi har åkt till Maxims, köpt cola, chips och godis, tittat på "Bad Teacher", pausat filmen för att gå ut och betrakta alla fyrverkerier och luftballongslyktor (ni vet vilka jag menar?) på den nattsvarta himmelen och sedan krama varandra och önska gott nytt år, för att sedan gå tillbaks in och se slutet på filmen. En sån härlig kväll med en så fin vän. Vad kan jag mer begära egentligen? Att raggla runt och bli oansenligt onykter kan jag bli vilken dag på året som helst. I år kändes det riktigt gött att ha mjukisbyxorna på under nyårsaftonen, punkt! Gott slut, och gott nytt år alla! Hoppas att detta nya år kommer medföra många bra saker, såsom möjligheten att göra förändringar i vårt liv som kommer påverka oss till det bättre. Att vi kommer få chansen att instifta nya bekantskaper, och få ta del av många upplevelser som kommer finnas kvar hos oss som erfarenheter. Ciao!

RSS 2.0