Nemen tjeeenaren mannen!

..som Ove Sundberg säger. Är allt bra med er? Här är allt bra. Har jobbat åtta dagar i rad nu, men imorgon är jag ledig. Tänkte passa på att träffa lite vänner, skypa, gå ut på promenad och handla. Vädret har gått tillbaka och blivit lite kyligare igen så tror inte att det kommer bli några solningschanser. Eller så är jag envis och sitter och hackar tänder, vi får se hur det blir..

Var och shoppade på stan lite igår ju, här kommer en bild på en top jag köpte. De har sjukt bra shopping här i Oslo, dör! Kommer fler bilder på det jag köpte nån dag här snart när jag fotat allt.

Ha det bra, puss på er mina fina!


Yogurt Heaven

Såhär ser det ut på mitt jobb på Yogurt Heaven:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1760527/images/2012/pic_204679566.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1760527/images/2012/pic_204679579.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1760527/images/2012/pic_204679583.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1760527/images/2012/pic_204679586.jpg" class="image">


Till er som undrar vart jag håller hus

Hej! Har inte bloggat på länge, men det är för att jag jobbar större delen av min vakna tid. Så har inte överdrivet mycket tid till övers för att blogga. Men jag gör mitt bästa! :)

Idag har jag jobbat mellan 12-19 på Tullins, har jobbat där sex dagar i rad nu. Ska jobba stängning där imorgon också. Det är gutt med ett dricksjobb, för man går alltid hem med pengar direkt i fickan. Nu börjar det bli så mycket att jag måste sätta in all tips på kontot.

Funderar på att köpa mig ett SATS-kort nu nån dag i veckan, är sjukt sugen på att träna igen. De har dessutom SÅ bra pass där!! Stört! :)

Nehe, nu ska jag vila, äta lite och sen ska jag skypa med mamma och Hanna. Ni får ha det så bra, kram. <3


TJENA


Hellu!

Har fått några anmärkningar på att jag inte uppdaterat på länge, så här kommer ett litet inlägg.

Det har hänt lite grejer sedan sist jag skrev. Jag har varit sjuk (vilket jag iofs fortf är), jag har jobbat och jag har njutit av Oslo i allmänhet. Jag tycker det är så himla skönt att ha börjat jobbat, and I really enjoy all the three of them! Couldn't be more blessed..

Idag har jag jobbat på YH (Yogurt Heaven) mellan 12-16, det var kul. Lägger upp ett par bilder på min fina jobbtröja. Jag ska lägga upp bilder på jobbkläderna från båtjobbet nån dag också. Jobbet på Tullins har privata kläder, vilket innebär att man får ha på sig vilka kläder man vill. Helst ska det vara byxor och svart tröja, men alla har liksom sin egna stil där. Det gör stället lite mer laid back tkr jag. Första gången jag jobbade där hade jag svart linne och en rutig skjorta, och igår hade jag svart linne och en svart, transparent blus. Niceee!

Ikväll blire ferre! Ska bli kul. Ignorerar att jag både går på penicillin och egentligen fortf är sjuk. Jag blir ju ändå aldrig frisk så varför bry sig. Ja, jag vet att det inte är the most clever thing I could do, but hey - you only live once! Så lev livet för faan! VÄNTA INTE PÅ ATT NÅT SKA HÄNDA! Se istället till att något händer! Det är mitt råd. Höhö som att jag är världsprofeten liksom, Tjena!

Nehe, slutpladdrat. Ta hand om er alla som läser detta, saknar er mina fina vänner runtom i världen. (Emma, Louise, Hanna, Johanna, Ellinor och Sofie) KÄRLEK i massor! <3


Hejsan!

Idag är det torsdag, jisses vad veckan har gått fort! Igår jobbade jag på Trollcruise för första gången. Det gick super och det var verkligen lika kul som jag hade föreställt mig. De jag jobbade med var snälla och jag tycker att jag klarade av att göra mitt arbete. Vi var på den största båten och maten gick under temat "Tapas". SÅ GOD MAT! Dör...

Har precis ätit lite, duschat och klätt på mig. Nu vid kl 11.00 ska jag på upplärning på Yoghurt heaven, cafeet som serverar frozen yoghurt. Sjukt gott det också. Hade aldrig smakat det innan, men fick lite på intervjun, och det var verkligen en speciell smak. Gott!

Jaha, vad händer annars då? Hänger här i kollektivet, gillar det starkt! I förrgår kväll var några utav oss på Musik quiz på Il Barbera, mycket trevligt. Sedan att det var 90-talstema gjorde ju inte saken värre precis. Love it!

Just nu tränar jag via la natura, då jag ännu inte har råd till träningskort. (De pengarna gick till att boka Lady Gaga-biljett!!) Så är ute och joggar och kör styrkeövningar här hemma. Funkar rätt bra faktiskt, är en riktigt bra stad att motionera i. Frognerparken ligger t.ex. väldigt nära härifrån så där brukar jag ta mig en liten sväng

Nehe, slutbabblat för mig! ;D Nu ska jag göra i ordning det sista här hemma, sen bär det av mot Yoghurt heaven, weey!

Take care, ciao!


Hej!

Jobbet gick bra igår. De jag jobbade med var schyssta och alla gäster hade förståelse för att jag var ny. Jobbade mellan 21-01.30. Jag hade gått runt och oroat mig för hur jag skulle kma hem efter jobbet, då det händer så mkt skit i Oslo att jag inte vågar gå själv sent på natten, men då har de som regel att man blir hemskjutsad. Så himla snällt!

Nu börjar jobben och pengarna rulla in känns det som. Ska på en intervju idag vid 11.30, imorgon ska jag jobba första arbetspasset på Trollcruise (som jobbet på båten heter) och i helgen ska jag på en besättningskurs. Den är tydligen bra att ha i framtiden om jag t.ex. skulle vilja jobba på ett kryssningsfartyg i framtiden. Niceee! :)

Nu är det dags för frukost, påklädning och fix inför intervjun. Wish me good luck! Ciao! :)

(Bilden är tagen vid Saltholmen förra veckan.)


Såhär ser min dag ut

Hej! Är icke någon hemmafru längre för ikväll börjar jag på mitt jobb nr 2! Wiho, kmr alltså ha två olika jobb nu i sommar, det tror jag kmr bli perfekt!

Såhär ser alltså dagens planering ut. Gillar att skriva lappar för att känna mig mindre stressad. Lebara är en abonnent i Norge, ska alltså skaffa ett kontantkort. Börjar jobba ikväll så jag lär mig hur man stänger. Nästa fredag ska jag jobba öppning och förhoppningsvis är jag självgående efter det. :)

Ps: Har varit i Gbg en vecka, dock är det så många bilder. Kmr lägga upp några då och då skulle jag tro. Ha de!


RSS 2.0