No one cares about you.

Det är inte så konstigt att så fort något händer så är ni involverade på något sätt, ni mår helt enkelt bra av att vara elaka. För ni är inga snälla människor, och dessutom finns det inga som tycker om er, mer än ni själva. Haha, egentligen är det lite komiskt. Men, jag är inte bitter, faktum är att jag mest skrattar åt det.

De enda som förlorar energi och tid på det här är ni - ni får sitta och snacka och älta och ditta och datta hur länge ni vill, för guess what?

- No one cares about you.

(Jag ursäktar för att jag över huvud taget skriver ett sådant här inlägg, det är inte likt mig, jag vet. Men ibland måste man avreagera sig litegrann, och eftersom de personer som jag skulle vilja prata med springer och gömmer sig så fort man närmar sig, så hoppas jag att de går in och läser det här istället. So long!)

Money money money :)

- 12000 kronor direkt in på kontot bara sådär? - JA TACK!

Världens lyckligaste?

Kan det vara jag? Is it about time that I get some flow on my life right now? Just nu känns det som att det finns alla möjligheter för det, åh jag är så lycklig! :)

Samtidigt som jag mår såhär bra, så finns det människor som är ute efter att dra ner en i skiten. Men så är det alltid. Medan man stretar på och försöker lyckas, så finns det alltid ett par bakåtsträvare som avundsjukt står där och tittar på. Och gör allt för att förstöra. But guess what? You can keep on being that bitter, cause I don't give a damn about you.

happy happy happy

Slarver

Imorse vaknade jag av att fredrik hade gjort te på sängen till mig. Gullig :) Därefter kom mamma och pappa in och sa att det strax skulle komma ett par målargubbar och sätta igång med omtapetseringen. Klockan blev åtta och de kom, ca en timme senare åkte de iväg igen. De sa att de skulle "äta lunch". Klockan nio på morgonen? :P I alla fall, eftersom jag tänkte att jag började kl 12.00, så började jag städa mitt rum, skriva ut CV som jag ska lämna ut idag och föra över pengar till mitt konto som ska användas till riskettan som jag ska gå på idag. Jag åkte in till skolan redan vid tio eftersom jag hade gått upp så tidigt och hade tråkigt hemma. När jag väl kommer in till skolan så är det ingen här. Det är tomt, endast ett fåtal personer som står vid biljardbordet och spelar, och ett par tjejer som sitter i korridoren. Skulle jag hosta så skulle det eka till andra sidana av skolan. "Var fan är alla?", tänkte jag. Det är då det kommer fram två tjejer till mig och säger: "Men det är ju en sådan där Lika behandlings-föreläsning idag." "Fan" är det enda jag säger när jag väl förstår varför Amer frågade om vi skulle cykla till skolan idag. Jag hade avfärdat honom med argumentet att jag börjar vid 12 och han vid 8. Men eftersom det var lika behandlings-bajs-dag, så var det ju därför han frågade. Jaja, så kan det gå. :) Ha en bra dag alla!

Hola

Fick nyss reda på att jag snart kommer att flytta in i mitt nya rum! :)) (Min lillebrors gamla.) Det ska bli så kul! På måndag kommer målarnissarna hit och tapetserar om mitt rum. Jag kan knappt bärga mig, jag kommer nog stå utanför med både säng och hyllor, redo att flytta in, samtidigt som de stressar för att bli klara. Haha. :)

Kommer ni ihåg hur tapeterna såg ut? Om inte så är det dessa:

(Vänstra är fond.)

Lite svårt och se det ur ett helhetsperspektiv när man ser det där lilla, men jag ska ta lite före- och efterbilder, så ni både kan se hur det var innan och resultatet. Om jag är såhär uppspelt nu, undra hur uppspelt jag kommer vara när det är dags att gå till IKEA för att inhandla nya grejer till rummet?! :D

Sjuuuk

Vaknar upp denna onsdag och känner att jag får ont så fort jag sväljer. Inget bra tecken! Jag sätter mig upp i sängen för att känna hur det känns i resten av kroppen - japp, det är bekräftat. Idag mår jag för jävligt!

Min plan var att göra mig i ordning och åka in vid tolv för att göra Franskaprovet trots att jag är sjuk. Men jag har helt enkelt ingen ork till det. Känner mig svag som en...som en människa som är jättesvag.

Happy_girl_91

Kalmar har börjat sprudla med sitt vårväder, och det gör mig inte glad, utan helt sjukt överlycklig! (!) Det finns ju ingenting som kan deppa ner en när det är underbart väder (nej, inte ens bristen av pengar, för mycket skolarbete att göra eller sitt stökiga rum.)

När solen lyser får man blekt hår och solbrända kinder. Man har mungiporna ända uppe vid öronen och ser ut som ett fån, när man går nerför gatan och är glad för ingenting. Men jag gillar det, och som om inte det vore nog, så har det idag blivit bestämt att jag ska åka till Stockholm på långfredagen (2 april). Har längtat efter att få åka upp dit hur länge som helst nu, så jag är verkligen superglad för det!

Nu ska jag sätta igång med lite plugg inför naturkunskapsprovet som vi har på torsdag. Sedan börjar jag jobba vid sex-sju nån gång.

Ha en trevlig måndag!

Fredagsmys

Fick ett sms tidigare idag där det stod: "<3 skicka hjärtat till de du bryr dig om! får du 6st tillbaka händer något mysigt på fredag." Jag säger bara såhär, jag har fått 3st tillbaka, inte 6st, innebär det att det inte kommer hända något mysigt? För det känns ju lite tråkigt att det ska behöva vara så. Får väl sms:a mig själv 3 ggr, så löser det sig! :D Haha. Ha en bra fredag alla!

´

"Vi simmar i ett hav fullt av val,
stretar runt i det oändliga.
Korta, snabba andetag, som inte ger någon luft.

Kippar efter andan, söker svar på alla frågor.
De frågor som en gång blev ställda.

Luften tränger ut ur mina lungor,
in och ut, in igen.

Rutinen ligger häl i häl med oss,
vi är människor som de kallar
slentrianer.

Luften tränger ut ur mina lungor,
In och ut, in igen."

Dagens...

Händelse: En sväng på stan och träning på friskis.

Lukt: Van Gils - "Her Aura"

Beroende: Lypsyl och tuggummi (extra white)

Vill ha: Vårkjolar

Låt: Det ligger i luften - Tomas Ledin, den blir man så glad av! :)

Person: Amer, som är en utav de mest underbara och starkaste personer jag känner.

Frisyr: Plattat hår uppsatt i en hög tofs.

Outfit: Svart kjol, blommig top och en grå kofta.


wednesday

Igår hade jag och Fredrik 6 månader. Vi åt tacokyckling med MAJS <3 och vitlökssås. Sedan doppade vi frukt i choklad och sjöng en massa sånger till Fredriks elgitarr.

Idag ska jag först gå på franskan från klockan 12 till 15. Sedan blir det en sväng till körskolan där jag ska sitta och nöta teorin... Ska nog gå runt och lämna ut ett antal CV i olika affärer också innan jag beger mig till Friskis för att träna. Thomas 19-20, alltid lika kul! :)

Fullt upp idag alltså, lär bli plugg när jag kommer hem också. Men idag är jag väldigt glad, så då spelar det egentligen ingen roll att jag har massor att göra, det känns bara kul..

Ha en bra dag. :) Pussi

Helluuu

Nu var det måndag igen, ja och dags för en ny skolvecka! Hoppas att ni alla har hunnit vila ut er ordentligt i helgen. Idag hade jag sovmorgon till klockan 12.15, så jag och Fredrik låg kvar och sov till ungefär 10.00. Galet skönt. :) Hade dock väldigt ont i magen imorse, så jag var väl kanske ingen ängel.

Hade samhälle i två timmar, sen fick vi sluta. Skönt! Jag och Amer gick till Kallskänken och åt varsin baguette, mums elle? Därefter var Amer tvungen att åka eftersom han hade hemspråk vid klockan 16.00. Jag gick vidare in mot stan för att först få en hudkonsultation på Make Up Store. De tipsade mig om vad jag ska ha för rengöringsprodukter till mitt ansikte. Införskaffar mig nog den serien när min nuvarandra tar slut. Dock kostar hela serien ca 800-900 sammanlagt. Men är det bra så kan det vara värt det!

Därefter gick jag runt i olika butiker och frågade om de sökte säsongsjobbare inför sommaren. Jag hoppas på ett speciellt ställe där jag känner en som jobbar, men vi får se. Det är för tidigt för att säga något än.. :) Håller tummarna dock.

Nu ska jag plugga geografi, har världens största prov imorgon. Help me god!




Mingel


Jag, Ellinor, Emma, Sofie och Karro. :)


Lördag och söndag

Hola!

Igår var jag först hemma hos Alexander och Maria i deras nya lägenhet. Gud vad fint de bor!! :) Vi drack te och småpratade litegrann. Därefter fick jag köra hem, var det bara inbillning eller kändes det väldigt bra? När jag kom hem började jag plugga geografi, vi har världens äckligaste, största geografiprov på tisdag. Plugga på en lördag? Help me God :(

När klockan blev ungefär 16.00 så färgade och slingade jag mammas hår. Allt gick bra, förutom att slingmedlet inte räckte. Mamma fick panik, ringde pappa och allting löste sig på ca 10 minuter. Not worth the panicing...

När mammas hår var klart begav jag mig hem till familjen Hatic, och där åt vi typ allt som går att äta. Choklad, tacochips med cheesedip, lösgodis, cheesecake, kaffe, te... Man går aldrig därifrån hungrig! :)

Efter ett tag kom Tanja hem till Amer och joinade oss. Vi tittade på en film som heter Precious. Sjukt bra film! Mariah Carey har en roll i filmen, och den har vunnit 5 Oscars! Väldigt sevärd!

När Tanja hade gått kände jag hur sömntrollen började slå läger i mina ögon, de blev tunga och jag kunde inte motstå den sköna känslan att bara sluta dem ett litet ögonblick. Men helt plötsligt kom Amers mamma och pappa hem. Amers mamma kom och satte sig hos oss och berättade en massa saker - allt från hur festen de hade varit på var till hur de gick till när de rymde från kriget. Så himla intressant och inspirerande! Man inser hur mycket man inte vet om världen egentligen, och hur inrutat ens liv egentligen är.

Så från att klockan var 23.00 och jag planerade att åka hem, till att klockan blev 02.00 och jag insåg att jag inte kunde cykla hem från Norrliden så pass sent. Amers mamma i princip förbjöd mig att åka hem, så de bäddade gästsängen och lät mig sova över.

Trevlig dag igår alltså. :) Nu är jag hemkommen och ska sätta igång med mitt pluggande igen, sedan planerar jag att träffa min älsklingsFredrik. :) Ha en solig söndag, och njut förfan!


Berga hotel + 2

Igår var det födelsedagsmiddag och fest som stod på schemat hemma hos fröken Karlsson. Det visade sig bli en mycket trevlig kväll med god mat, trevligt umgände och mängder av alkoholhaltiga drycker.

Sofie, jag och Johanna. Fint att jag måste ducka för lampan, haha.


Jag och Johanna :)


Emma och Hanna poserar :)


Hanna och Karro :)

Födelsedagsbarnet öppnade paket. Hon fick en trippeltång, presentkort på Make Up Store och presentkort på MQ.


Fjant :)


Haha roligaste bilden! Johanna var inte nöjd med mitt sätt att fotografera henne ;) "Nej Nicole, det där funkar inte."


Haha Hanna var överförfriskad!


Jag och Elle..

En bild på mig, Karro och Ellinor får avsluta denna kväll. Muy divertido! :)

Th

Sitter i datorsalen och har naturkunskap. Vi har precis testat att ligga på spikmatta. Jag testade inte dock, har gjort det ett tillfälle tidigare, och tyckte inte att det var en förskräckligt skön upplevelse. Amer var förste man dock, lägger upp ett filmklipp på det senare! Nu sitter vi och ska svaar på olika frågor, t.ex. Varför fungerar en kompass? Varför är det bra att använda skidor för att ta sig fram på snön? o.s.v. Gode gud säger jag bara! Tristessfaktorn är skyhög!

.

En skål jordgubbsyoughurt, ett glas vatten och en trött Nicole försöker snickra ihop ett bra geografiarbete. Just nu vill jag bara göra som min vovve gör.


money money money

det stämmer så som abba sjunger i låten money money money - it must be funny in a rich man's world. Just nu är det inte så funny för mig, för det finns så mycket jag vill göra, så mycket som händer just nu, och så mycket som jag vill lägga mina pengar på. Det blir liksom omöjligt att fördela det jämnt!

Gjorde upp en budget för denna månad som verkade hållbar, med beräkningarna att jag skulle få en lön på 2300. Men jag fick en lön på 1700, vilket i praktiken innebär att jag fick 600 för lite. Och de 600 gör verkligen STOR skillnad i en LITEN plånbok. Så är det bara.

Men...när det gäller pengar brukar jag alltid tänka att det löser sig. För det gör det. Man får bara leva lite mindre glamouröst, och det klarar man (trots divan inom sig) faktiskt av.

Hehe, ja tack?

Svar från bloggerska.

Jomen visst gick det att göra kaka utan ströbröd, halleluja! Vet ni vad, jag har fått svar av en stor bloggare när jag skickade ett mail till henne. (Woow!) Trodde aldrig att sådant hände, trodde de var divor som satt högt uppsatta på sina pedistaler och ignorerade alla mail från sina fans. Dock inte denna bloggerska! :)

Hon gav mig en massa tips på hur en blogg blir intressant och hur man lockar till sig läsare... Fick många kloka tips, bl.a. att man ska lägga ut mkt bilder och klipp, och det vet man ju själv att bilder och filmklipp fångar ögats uppmärksamhet mer än en massa text.

Jaja, nu måste jag ta tag i mitt studerande. (Låter mkt mer vuxet än att säga pluggande, haha.) Ska skriva ett arbete om jordbävningar; välja en specifik och beskriva den, beskriva hur de uppkommer och så vidare...

Nähe lägger väl upp en intresseväckande bild på San Andreas-förkastningen då, haha!


På min körskola...

På min körskola där jag spenderar en hel del tid nu för tiden, finns denna skylt uppsatt på toaletten. Haha, tycker den är klockren! ;-)

 

Håller på och baka kladdkaka för tillfället, ska säljas i vår skolcafeteria imorgon. När jag är i full gång med att hälla ner smeten i plåten som jag skulle grädda den i kom jag på att jag hade smörat, men inte bröat formen! Jag undrar om det gör någon stor skillnad...hoppas inte det i alla fall. Jaja, den som lever får se. :)

W

Sitter med Amer i skolan. Vi har engelska, vilket hade kunnat vara kul om vi hade haft vår ursprungliga lärare - Miss Jessica. Men nej, idag har vi en äcklig, illaluktande vampyr-vikarie som sitter och ler inställsamt på sin katederstol och visar intellektuellt svaga klipp på internet - VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG? Inte nog med att hon ser ut som en dålig vikarie, hon är verkligen det också. Vi hade henne en gång tidigare i höstas, då lärde hon oss om romantiken, realismen och naturalismen. Hon stod där och beskrev varje genrer inom skönlitteraturen samtidigt som klassrummet vissnade och det började växa mossa i klädlinningarna på människor. Okej, nu har jag avklarat dagens pessimism, och ska övergå till att vara sprudlande glad. Skönt att skriva av sig lite! Men, eftersom det är sol och vårväder (hehe) ute så måste kan man ju inte vara annat än happy_girl_91 idag liksom! :D

Grönt te och äggmackor

består min härliga frukost av idag. Om jag vore en matbloggare, skulle jag tagit kort på det stora glaset och de tre ynkliga knäckebröden med ett halvt ägg på sig. Men, tro mig det är ingenting att se, haha!

Idag är alla på min skola lediga, vilket är galet skönt! Känner mig inte sjuk längre, så jag har många planer för denna marsmåndag, men först och främst ska jag åka in och plugga teori på körskolan. Ja, jag är nitton, och nej, jag har inte tagit mitt körkort än. Men mitt mål är att ta det i maj, och det vet jag att jag kan åstadkomma med lite blod, svett och tårar. :)

Hoppas ni får en bra start på mars månad, puss!

RSS 2.0