Hairdryer

Jobbet gick bra igår, det ledde även till att jag har fått ett heltidsvik i två veckor framöver, det känns bra! :)

Har vart på stan, köpt en hårfön till mig och sen den där "hemliga saken". ;) Berättar senare ikväll vad det är.

Nu är jag nyduschad och tänkte testa min nya fön, hihi. Sen blir det jobb mellan 14-17, bara tre timmar så det är lite chilldag idag.

Ha det bra, ciao!


:)

Fått förfrågan om jobb, börjar kl 11. Det är ju perfekt, slipper jag stressa med frukosten. :) God morgon på er! :)


Good mornin'

Icke blivit inringd, which means that I have a day off. Tror minsann det får bli lite pyssel här hemma, ska göra frallor och müsli som jag har till frukosten sen. Mkt godare faktiskt!

Ska nog även iväg till stan en sväng sen, för att inhandla nåt hemligt. ;) Berättar senare...


Min första arbetsintervju

Idag har jag fått min första arbetsintervju inbokad. Känns skönt att veta att jag har något som väntar på mig när jag väl kommer upp. Dock innebär inte det att det kmr bli det jobb jag får, det får man se. :)

Har även fixat ett annat boende nu, så jag slipper bo på svenska föreningen. Har egentligen ingen uppfattning som jag kan stödja utifrån personliga erfarenheter när det kommer till SF, men känner ändå att jag helst söker mig mot ett annat boende. Så det känns också bra.

Nu myser jag i soffan och ser på "Chefen undercover". Ha en skön kväll!


Grattis fina vän!


Hola :)

Tjipp!

On da bus, again! Haha, börjar bli en vana att skriva ett par rader här när jag ändå bara sitter och väntar på att komma fram.

Idag jobbar jag i Trekanten, på förskola. Vet inte i vilken ålder barnen är, det får jag se! :) Jobbar bara mellan kl 8-12. Fyra timmar är inte överdrivet mycket men ändå värt att åka och jobba för. A little money is still money.

Denna morgon har varit fantastisk, är så glad. Har musik i öronen, solen i ögonen och jag känner mig allmänt tillfreds. Skönt de dagar man känner så, så jag tänker suga in alla positiva intryck.

Idag fyller förresten min kära vän Ellinor år, vi har känt varandra i 17 år nu, sjuukt!! Stort grattis till dig! :) På fredag ska jag till henne på lite födelsedagsfirande, ser fram emot det.

Hoppas ni också får en bra start på dagen, ciao!


Nemen hallå

Ligger i soffan och ser på How I met your mother. Älskar den serien, skulle lätt kunna sträcktitta klart på den. Nu är det dubbelavsnitt och det är ju absolut inte fy skam. :)

Var ju på stan med Louise idag. Vi lunchade på 4kök och gick i lite affärer. Nu senare ikväll har jag sökt ett par jobb, min dator har blivit så seg så det tar lång tid att ens starta upp den. Ska nog gå till biblioteket nästa gång jag ska söka jobb, så det går lite fortare.

Har ni sett att min design är utbytt by the way?? :) Det är Ellinor som har gjort om den, är jättenöjd. Hon ska bara göra lite småändringar på den så är det klart sen. Så himla snällt av henne, tack. :)

Nu ska jag fortsätta titta på min älsklingsserie, ciao!


En fin söndag

Solig dag, underbart! Ska klä på mig nu och sedan ta en promenad in till stan. Ska möta upp Louise där, ta en fika oså. Den tjejen flyttar till London den 3 mars, galet!!

Förhoppningsvis hinner vi träffas nån gång mer innan hon sticker, men om inte så blir det sista gången vi ses på väldigt länge. Kommer nog inte ses innan maj-juni iafl. Gah, känns konstigt!! ;)

Igår gjorde jag en "nedräkningskalender" till då jag ska flytta, idag är det 32 dagar kvar. Vad tycker ni om den, fin va?


Bio och lite annat

Som rubriken förtäljer så har jag varit på bio ikväll, tillsammans med Rebecka och Johanna. Det var mysigt och filmen var bra. Trevligt lördagshäng helt enkelt. Känns dock för tidigt att säga tack och hej såhär kl 20.50. Vill göra något. Träffa någon. Inte vara här. Min lägenhet är både en fristad och en ångestladdad plats. Ibland är det guld värt att ha en lägenhet helt själv där man kan vara, men det finns också stunder då jag helst av allt skulle vilja ha mina närmaste runt mig som nåt slags varmt, skyddande skal. Min fina trygghet liksom...

Men det går ju inte. Dessutom ska jag ju flytta till Oslo om 32 dagar, vilket ju innebär att jag kommer behöva klara av att stå på mina egna ben ÄNNU MER. Läskigt, men spännande!! Ser fram emot det, samtidigt som jag tror att det kommer bli en ordentlig prövning. Lite skräckblandad förtjusning. Hehe..

Nehe, ha det så bra!


Heeeeeej! :)

Hejsan!

Igår tränade jag Indor Walking och efter det kom Adrian hem till mig. Vi åt cupcakes, kliade varandra i håret (det bästa jag vet) och tittade på The Voice Sverige. Mkt skratt, en alldeles perfekt fredagskväll alltså.

Han sov även över här, så imorse bjöd jag honom på scones. Sedan hjälpte han mig att rensa avloppet i handfatet som hade blivit helt igentäppt efter allt mitt hår, så nu rinner vattnet äntligen igenom igen! Därefter klippte jag honom!! För er som inte vet det så har han haft LÅNGT KRULL hur länge som helst. Ja jag älskar min bror, men NEJ det var inte snyggt. Har tjatat på honom länge att jag ska få klippa det, men han har vägrat.

Men IDAG kom han inte undan, muhaha!! Måste dock säga att det blev rätt bra, så tror inte han är jättedeppig. :) Hihi, nu ska jag söka lite jobb, göra en "nedräkningskalender" och sedan vid 15 ska jag träna ett medelpass i gympa.

Ha det! :)


Arbetsintervju

God dag!

Idag är en slapp dag, har inte blivit inringd för jobb än så klädde nyss på mig. Det kan vara rätt skönt, men ger även lite utrymme för lite ångest. Underbart!

Har fått ett samtal idag från ett företag som jag sökt jobb på i Oslo. De sa att jag verkade intressant och att de ville att jag skulle komma på intervju. Glad tjej som jag blev sa att självklart, det går jättebra. Dock var de sista intervjuerna på måndag och tisdag, vilket innebär att jag fortfarande är här i Kalmar då och inte i Oslo. Synd!! Men det kommer nog fler chanser! :)

Idag då, vad händer? Först och främst ska jag gå och träna alldeles strax, sedan ska jag fortsätta mitt jobbsökande. Ikväll kommer min lillebror hit, vi ska ha lite myskväll. Vad är det med fredagar och myskvällar? Passar alltid perfekt känns det som. :) på lördagar får jag suget att gå ut, får se om det blir likadant imorrn. Hade inte tänkt gå ut denna helg faktiskt men om suget infinner sig kanske jag ändrar mig. Who knows?

Ha det bra, ciao!


Tooth doctor

På bussen igen, på väg till tandläkaren. Slipper att bekosta en tandställning på 30 papp, behöver "bara" en bettskena, som FTV bekostar tack vare min försäkring. Äntligen går nåt min väg? :)

Ha en underbar dag, känner ni inte att våren är på ingång?? :)


I don't wanna get burned

Glad tjej som skriver. Känner mig som flickan som lekte med elden. Kommer fan bränna mig snart. Men så länge jag gillar det kan det väl inte vara fel, eller?


Onsdagsmorgon

Helluhej!

Sitter på bussen på väg till jobbet. Ska jobba i Rinkabyholm idag, var där i måndags och ska även jobba där imorgon, nice. :)

La ju upp lite bilder på mina vitaminer och mediciner som jag har tagit för att bli frisk, och jag måste faktiskt säga att jag tycker att de har gett en märkbar effekt. Känner mig inte alls lika svag, har inga problem med bihålorna alls och känner mig allmänt friskare och starkare. Det enda förkylningssymtom jag har för tillfället är att jag är lite snorig men det brukar jag ändå vara till och från hela tiden så det gör inte så mycket. :)

Hoppas ni alla får en fin dag, ciao!


God kväll!

Ikväll har Ida och jag ätit semla dagen till ära, druckit te och suttit och pratat om allt och inget. Det var supermysigt. :) Ska snart gå och lägga mig, då jag ska upp rätt tidigt för jobb imorgon.

Idag har jag hunnit med lite saker. På morgonen kom det en tjej och hämtade mitt gamla matbord, skönt! Så nu har jag ett mkt finare och mer passande matbord till köket. :) Sedan har jag cyklat till Coop och köpt en resväska (som ni vet). Det var lite knepigt att cykla hem med den på pakethållaren med ett oklart underlag på vägen, men det gick!

Har även hunnit med att träna idag, fick bli kondition på crosstrainern och löpbandet. Tror jag ska köra lite imorgon också om jag känner mig up for it efter jobbet. Är lätt att man blir trött och lite seg efter jobbet, men som tur är så bor jag ju inte jättelångt ifrån gymet. ;)

Dags att borsta tänderna! Ciao!


En bit på väg!

Hej!

Boende och resväska är fixat, köpte en asFET väska på coop för 199kr, skulle kostat 399, men blev coopmedlem ENDAST för att ta del av rabatten haha! Man får inte vara dum. ;) Den är som sagt väldigt stor, kmr få plats med rätt mkt men tror inte att det är tillräckligt, kmr nog få komplettera med ett par mindre resväskor också.

Som sagt är boende också fixat, kmr att bo i ett dubbelrum, vet dock inte med vem. Spännande, tror det kan bli ett bra sätt att lära känna andra i Oslo och få in en fot i livet där. Inte bara bo ensam i ett litet skrymsle liksom, haha!

Haha åh jag är så exalterad, äntligen händer det nåt liksom! :):)


Glad chey

Nu är det officiellt, jag SKA flytta till Oslo!!!!! Du du duuuuu - du dudu! :D


-

Här är en utav de cupcakes som jag bakade. :)


Gårdagen

Hejsan!

Igår var en bra dag. Jag gick upp, åt frukost, gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag till stan och köpte dricka som jag skulle ha till kvällen. Sedan hem, äta lunch och packa träningskläder. Jag och mamma skulle träna på Friskis nämligen. Det var verkligen superskönt att träna igenom hela kroppen, och idag känner jag av en tydlig träningsvärk i baksida lår. Mm, gött!

Efter träningen gick jag och mamma hem hit, bjöd henne på en cupcake, sedan intog vi soffläge och låg och pratade om en massa saker. Efter ett tag blev vi båda så trötta, så mamma åkte hem och jag gick och la mig och vilade.

Efter vilan åt jag middag i form av kyckling m. färskpasta och sås, gott. Därefter duschade jag, gjorde mig i ordning och innan jag visste ordet av så plingade Johanna och Rebecka på dörrren. Vi såg på melodifestivalen, åt nachochips och dipp, sjöng norsk kareoke och bara fulade oss. Sedan bar det vidare till palatset, som var...inte fullt lika roligt som jag brukar tycka? Dock gjorde det inte så mkt, vi hade haft en sjukt kul förfest som vägde upp resten av kvällen. :)

Idag ska jag slappa, men också söka lite jobb. Känner att jag kan avslöja vad det är jag sysslar med nu, för som ni vet har jag redan jobb på förskolor och boenden. Men det jag gör nu är att söka jobb i Oslo!! Hihi, mkt spännande och om allt går som det ska (vilket jag hoppas) så kommer jag inom en snar framtid bo i Norge. Lova att hålla tummarna för mig?

Nu ska jag äta frukost, ha en bra dag. Ciao!


När vråna blir trängre och trängre

Vad gör man inte. Tror jag gör allt, för att få känna den känslan, en gnutta av hopp innan det är för sent. Bitterljuvt, dofter, tonfall och betoning på ord, åh jag dör. Så bekant, så nära och tillgänglig, men så jävla långt borta.


Kärlek

Kärlek kan vara så himla mycket, allt från vänskap till kärleksrelation osv. Idag känner jag så himla stor kärlek med världen, med samhället vi lever i, med nya människor, möten som man inte har förutsett. Känns som att saker och ting bara fixar sig nu.

Har haft det rätt kämpigt det senaste året, med allt från knäoperation till operation på Selma, sen har jag även flyttat hemifrån, brutit upp med min pojkvän och flyttat in i en egen lägenhet. Jobbat rätt så osäkert, inte vetat hur mkt jag kmr tjäna in men det har alltid löst sig.

Vad jag har lärt mig under denna "tuffa" tid är att man inte ska låta sig brytas ner av det dåliga, man får ha ledsna stunder då man bara bryter ihop och gråter, men sedan får man ta sig samman och fortsätta kämpa framåt. Därför att man vet att det kommer bättre tider. Jag har liksom hela tiden tänkt att det ska bli bättre, snart kommer det lite tur för mig osv. (Det är andra saker som har varit jobbiga också men de anser jag är för privata för att ta upp här.)

Det jag vill komma fram till, och på så vis förmedla till er som läser detta är att man aldrig ska sluta tro på sin egen förmåga. Man kan om man vill! Och om det kommer upp ett hinder längsmed vägen ska man försöka tänka att det endast är en prövning som man ska se till att ta sig igenom!

Kärlek till er alla! <3


Dagens shopping

Ska bli ännu friskare!! Detta är ett Nässpray som innehåller saltlösning och är till skillnad från andra nässprayer inte beroendeframkallande. Haha det känns bra då jag brukar använda nässpray rätt ofta.

Det andra är tabletter som ska lösa upp nästäppa och bihålor. Hon på Apoteket ( läs: doc morris) sa att många får problem med bihålorna vid slutet av en förkylning och då kan detta vara ett bra sätt att bli av med det.

Hoppas det nu då, för nu har jag köpt naturläkemedel och mediciner för ca 400-500 spänn. Vill ju se resultat liksom. Vi håller tummarna!


Jobbsökande och en rinnande näsa

God dag, idag är det tant snor som skriver! Har aldrig vart såhär rinnig ur näsan innan alltså, skojar inte. Har snart tagit slut på en toarulle som jag började på igår. Hehe, ekonomiskt och bra. Sökt lite jobb idag, har under den senaste veckan sökt sammanlagt åtta jobb. Söker så mycket jobb som jag orkar och hinner med . Hoppas jag får napp snart! Nu ska jag gå och göra mig lite lunch, ha det bra!

Hehehehe

Blir fruktansvärt trött ibland. Vissa typer alltså... Gah! Denna dag längtar jag mer än någonsin bort till en annan stad, annat land, vad som.

Vill. Inte. Vara. Här.


Förkyld

Vill bli friiiiisk. (på riktigt)


Ironi och inre stormar

Vad jag är glad, precis just idag, att jag har en blogg som jag kan skriva av mig på. Har tankar som flyger runt innanför mitt pannben, och de gör mig bara mer och mer galen. Ovisshet, smaka på det ordet. Visst är det så man blir rädd? Man nästan ryser till en aning. Ovissheten är hemskt, jag klarar inte av den. Man kan bara gå runt och tänka, tänka och sedan som grädden på moset hoppas litegrann också. Underbart!

Åh....tror inte det är så många som läser min blogg så på det sättet är det skönt att kunna skriva av sig utan folk som inte känner en ska läsa det. Iofs gör det inte mig så mkt, jag berättar ju inte vad det handlar om direkt. Mer känslan och humöret jag är på idag. Ironi är nåt jag känner av idag också. Världen är så fruktansvärt fylld med ironi. Ute är det soligt och vackert, men inuti mig? Mörkt och stormigt. Mer ironiskt får man leta efter....

Ska iafl träffa Sofie idag, och träna med mamma senare ikv, kommer jag förhoppningsvis på andra tankar.

Nehe, Ciao!


Vilken underbar (om än snorig) dag!

God morgon!

Vaknade rätt tidigt idag, kl 9? Bra för att vara mig. :) En glad nyhet är att jag känner mig mkt piggare än vad jag gjort tidigare dagar. Är fortf snorig och hostig, men långtifrån så dålig som jag tidigare varit.

Mamma ringde mig nyss, vi planerar en mor- ochdotterdag. Först var det tal om en fika på stan, men mamman min säger sig vara partysugen? Haha, jag svarar att jag fortf är för hängig för det, och mamma blir typ besviken? Haha känns som ombytta roller, när hände detta? När blev jag den som stannar hemma och tar det lugnt, och mamma den som vill ut och vända upp o ner på stan? Ingen vet, men det har iafl hänt haha!

Nehe, ska äta lite frukost; min hemmagjorda müsli och mina frukostbullar. Tycker det är kul att baka, och det är ju dessutom både billigare och nyttigare i längden att baka själv. :) kanske gör mig en smoothie också? Det är ju trots allt lördag! ;)


-


On the train..

Hejsan!

Sitter på tåget och snart går det..förhoppningsvis haha! Man kan ju inte riktigt lita på SJ men tyckte mig höra att vi är i tid precis när jag klev på.

Denna vecka har jag inte skrivit så mkt (ingenting?) men det är nog för att det inte har hänt så mycket. Har mest jobbat, tränat osv.. Förutom igår då jag var på bio tillsammans med Johanna och Ellinor. Vi såg Hamilton, den var riktigt bra. Persbrandt har ju biffat till sig en aning inför filmen, riktigt het.. Måste erkänna att jag satt och dreglade en aning hihi.

Jaha, Fridas today och helg! Känns wonderful. :) Har ju en riktigt nice helg som väntar så vad kunde vara bättre?

Puss & kram!


RSS 2.0