19:57

Sitter här skrynklig som ett russin och gnuggar mitt hår med en handduk så att det ska torka. Fredrik skalar räkor och Maria betalar räkningar. Det är en mysig torsdagskväll. Jag har lite ångest, vill inte jobba imorgon. Men det är väl meningen med jobb. Att det ska vara JOBBigt... Annars kanske det skulle ha hetat "semester" istället.

Var som sagt i Oskarshamns innerstad och tittade runt. Hittade ansiktsmasker som var gjorda av honung och gurka. Köpte en fotscrub och ett lypsyl som luktar jordgubbe. Härlig torsdag. Vandrade vidare till Sibylla där Maria jobbade. Delade på en cola och drack varsin kaffe.

Fredriks kompis Viktor ringde och undrade vad vi gjorde. Han frågade om vi ville följa med honom hem och hälsa på ett tag. Väl hemma hos honom hittar vi Emma i duschen, paff över det oväntade besöket. Vi stannade där i en fyrtio minuter, en timme. Tittade på youtube-klipp och letade film som vi ska se ikväll.

Blev hemskjutsade och sedan hoppade vi ner i badet, därav russinfingrarna och det våta håret. Filmen som ska ses ikväll heter "När mörkret faller", och är en riktigt bra - men hemsk - film. Det är en film indelat i tre olika historier; den första handlar om kvinnomisshandel, den andra om hedersmord och den tredje homoäktenskap. Det handlar om orättvisa, tragiska skeden i människors liv och det eviga hoppet som aldrig försvinner.

Jag och Fredrik någon gång i höstas.


Kommentarer
Postat av: Annie

Äntligen har Nicole börjat blogga! :)

2010-02-26 @ 11:04:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0